skip to Main Content

Software

Wij kijken door de ogen van de klant. Dit betekent dat we voortdurend bezig zijn met innoveren, implementeren en continueren van onze systemen. Zo zorgen wij dat dat uw fruit zo optimaal mogelijk kan rijpen.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Voor ieder type koel-, vries- en rijpcel hebben wij besturing ontwikkeld en geprogrammeerd die ervoor zorgt, dat uw installatie optimaal werkt en uw klimaat gegarandeerd is. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons voorop. Om die reden hebben wij ervoor gezorgd, dat de software zo eenvoudig mogelijk te bedienen is. Op deze manier doen wij er alles aan om uw fruit zo optimaal mogelijk te laten rijpen. Op deze manier kunnen uw  productieprocessen ongestoord blijven verlopen. Met ruim 30 jaar aan ervaring slagen wij hier inmiddels ontzettend goed in. Bekijk onze referenties maar eens!

Altijd en overal inzicht – fruit rijpen was nog nooit zo makkelijk

Door te luisteren naar de behoeften en wensen van de klant hebben wij de software zo ontwikkeld, dat u deze met één druk op de knop kunt inzien op uw tablet of smartphone. Real-time inzicht, zodat u de juiste keuzes kunt maken, altijd en overal.

Op deze manier kunt u ondanks uw drukke werkzaamheden altijd en overal de controle houden over het klimaat van uw installatie. Zaken doen met De Laat Koudetechniek staat dan ook gelijk aan ‘zonder zorgen’. Wij regelen een compleet advies, installatie, en nazorg van de installatie en bijbehorende software. Dit doen wij samen met ons professionele en ervaren personeel.

Voor storingen en voor onderhoud zijn wij 24 uur, 7 dagen per week, beschikbaar. Met de inzet van onze gekwalificeerde servicemedewerkers bent u verzekerd van een optimale serviceverlening en daarmee maximale beschikbaarheid van uw installatie. Op deze manier bespaart u, zeker op de lange termijn, ontzettend veel geld én energie.

Back To Top