skip to Main Content

24 UUR PER DAG
7 DAGEN PER WEEK

Ook na inbedrijfstelling van een rijp-, vries- of koelinstallatie garanderen wij u onze dienstverlening. Onze servicedienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar voor onderhoud en storingen.

Service en onderhoud van uw koelinstallatie

Met de inzet van onze gekwalificeerde servicemedewerkers bent u verzekerd van een optimale serviceverlening en daarmee maximale beschikbaarheid van uw installatie. Dat is immers waar het om draait!

Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten. Om het functioneren van de installatie te waarborgen en de bedrijfszekerheid te verhogen, adviseren wij een onderhoudscontract af te sluiten. Goed onderhoud van een vries- of koelinstallatie is namelijk de sleutel tot operationele betrouwbaarheid. Hierdoor zullen producten niet uitdrogen of bederven, hun kwaliteit behouden en de energiekosten zo laag mogelijk blijven. Koelinstallaties kunnen jaren goed functioneren wanneer je zorgt voor regelmatig onderhoud. Met preventief onderhoud voorkom je niet alleen storingen, maar verleng je ook de (technische) levensduur van je koelinstallatie.

Support

Voor online support maken wij gebruik van Teamviewer software. Hierdoor zijn een deel van de problemen snel en op afstand op te lossen. Voor u een besparing in tijd en geld!

Om deze service verder te professionaliseren en de veiligheid te verhogen, openen wij binnenkort ons servicecenter. Dit betekent voor u sneller, veiliger en zekerder naar een oplossing!

Wees alert dat alle controles op support, waaronder correct functioneren, preventief onderhoud en reparaties, uitsluitend mogen worden uitgevoerd  door hiertoe bevoegde personen. Hier controleert het NVKL dan ook streng op tijdens een controle.

Kies dus altijd voor een NVKL-erkende installateur om zeker te zijn van kwaliteit en professionaliteit. De Laat Koudetechniek is in het bezit van de NVKL-erkenning, waar we tweejaarlijks op getoetst worden. Wij voldoen hiermee aan alle verplichte wetgeving van de F-gassenverordening en eisen op het gebied van opleiding en vakkennis. Wij werken enkel met ervaren en professionele monteurs. Hierom kunnen we u een goed eindresultaat garanderen.

Back To Top