skip to Main Content

Rijpcellen

Onze specialiteit is het ontwerpen, installeren en onderhouden van rijpcellen. Deze vindt u dan ook terug in rijperijen over de hele wereld. Naast nieuwbouw bent u ook voor advies en renovatie van uw rijperij aan het juiste adres.

Alles onder controle

De rijpcellen worden met name toegepast voor het gecontroleerd en gelijkmatig rijpen van exotisch fruit zoals bananen, mango’s, avocado’s, papaja’s, kiwi’s en meer.

Met meer dan 50 jaar ervaring bieden wij advies en oplossingen op maat. Samen met u zoeken wij naar de oplossing die aan uw vraag kan beantwoorden.

Wij hebben diverse rijpsystemen ontwikkeld die zich onderscheiden door zeer lage operationele kosten, flexibiliteit van belading en verpakkingssoort en een maximale kwaliteit van het fruit. Wij zijn gespecialiseerd in turn-key projecten (van ontwerp tot after-sales), maar zijn u ook graag van dienst zijn bij gedeelten daarvan.

RIJPSYSTEMEN

In de loop der tijd heeft De Laat een aantal rijpsystemen ontwikkeld die zich onderscheiden door zeer lage bedrijfskosten en maximale kwaliteit van het fruit. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en een juist advies.

EcoTop Tarp

Beproefd systeem met afdekdoek en één luchtrichting. 

EcoTop Turn

Uniek systeem met omkeerframe voor fans met 2 luchtrichtingen (minder weerstand, optimale flow). Laag energieverbruik en optimaal rijpresultaat.

EcoTop Twin

Bekend systeem met omkeerbare fans met 2 luchtrichtingen.

Back To Top