skip to Main Content

Over De Laat Koudetechniek

De Laat Koudetechniek bestaat al 55 jaar. Opgericht door Jan de Laat, En ruim 30 jaar geleden hebben Brigitte de Laat en Adriaan van Beek het stokje overgenomen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een moderne organisatie met ruim 30 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Ammerzoden bedienen wij dagelijks klanten van over de hele wereld. En dat doen we, iedere dag weer, met heel veel plezier.

Al sinds dag 1 ligt onze focus op innovatie en duurzaamheid: door onze koel- en rijpinstallaties alsmaar energiezuiniger te ontwikkelen, kunnen onze klanten tot wel tonnen per jaar besparen. Wij verlagen de operationele kosten voor de processen van onze klanten door met onze installaties zowel energieverbruik als onderhoudskosten te minimaliseren.

Wij willen voor onze klanten graag een betrouwbare partner zijn, en gaan enkel voor de hoogste kwaliteit. Als NVKL-erkend installateur werken wij enkel met professionals en kwaliteitsmaterialen. Doordat wij 55 jaar aan specialistische kennis en expertise in huis hebben, gaan wij iedere uitdaging aan. Met één drijver: continu blijven innoveren om onze klant zo optimaal mogelijk te kunnen blijven bedienen. Onze betrokkenheid gaat verder dan advies, verkoop en installatie van een koelsysteem: ook hierna is onze serviceafdeling 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor advies, onderhoud, en storingen, in binnen- en buitenland.

Net als 55 jaar geleden geeft een klant die meer dan tevreden is ons pas voldoening: wij doen er dan ook alles aan om dit te bereiken. Dit doen wij, dag in dag uit, door te zorgen voor service, kwaliteit, en innovatie van het allerhoogste niveau op het gebied van koudetechniek. Dáár doen we het voor. 

Op LinkedIn kun je alle laatste ontwikkelingen van De Laat Koudetechniek vinden: volg ons dus voor de nieuwste kennis, vacatures, projecten, en meer!

Over De Laat Koudetechniek

Onze specialiteit is het ontwerpen, installeren en onderhouden van rijpcellen. Deze vindt u dan ook terug in rijperijen over de hele wereld.

Back To Top