skip to Main Content
Na 30 Jaar Terug Naar Völklingen

Na 30 jaar terug naar Völklingen

Soms zijn er van die projecten die ons écht bijblijven. Zo eentje is Himbert GmbH in Völklingen, Duitsland. Afgelopen maanden zijn we bezig geweest met een bijzonder project. 30 jaar geleden plaatsten wij bij Himbert GmbH in Völklingen een 8-tal rijpkamers met bijbehorende koelinstallatie. In 2020 zijn wij opnieuw de partij om deze installatie te moderniseren en te vervangen.

30 jaar later waren zowel de koelinstallatie als de rijpkamers toe aan vervanging; en omdat de installaties uit het verleden zo goed waren bevallen, benaderde Himbert GmbH ons voor de renovatie van deze systemen. Dat wij na 30 jaar weer deze opdracht hebben gekregen geeft aan dat we écht ergens trots op mogen zijn!

Aldus Himbert GmbH:

‘’Uit meerdere aanbieders hebben wij voor De Laat Koudetechniek gekozen, omdat we zeer tevreden zijn over het 30 jaar terug geleverde systeem dat nu gerenoveerd is. We kozen niet voor De Laat Koudetechniek vanwege de prijs, maar vanwege kwaliteit. De Laat Koudetechniek was vanaf het eerste contact zeer verbindend en professioneel. De projectplanning werd precies gevolgd, en het was al snel duidelijk dat De Laat Koudetechniek zeer ervaren is met zulke installaties. Ze weten waar ze het over hebben.

De medewerkers van De Laat inclusief onderaannemers die op locatie in Völklingen waren, werkten zeer schoon en professioneel. Zelfs als er vragen waren buiten het project om kregen we goede antwoorden of onmiddellijke hulp.

Op alle niveaus is de communicatie vanuit De Laat prijzenswaardig, altijd vriendelijk en constructief. Speciale lof gaat uit naar de installatieteams ter plaatse, die ons altijd op tijd op de hoogte brachten voordat er problemen ontstonden zodat deze vooraf werden opgelost.’’

Back To Top