skip to Main Content

Missie & Visie

Wij willen bijdragen aan een wereld, waarin versproducten duurzaam en correct geconsumeerd kunnen worden. Dit doen wij door een betrouwbare partner te zijn op het gebied van techniek, innovatie en kennis, zodat er een mooi product ontstaat waar een ieder voordeel van heeft.

Onze missie

Als innovatief bedrijf adviseren wij wereldwijd onze klanten en vertalen wij hun specifieke eisen ten aanzien van rijp- en conditioneringsprocessen naar efficiënte en duurzame koeltechnische oplossingen. Daarbij bieden wij onze medewerkers een werkomgeving waarin zij voldoening halen uit hun werk, zich kunnen ontplooien, samenwerken en op duurzame wijze een inkomen kunnen genereren. De continuïteit van de installaties wordt gewaarborgd door onze 24/7 beschikbare service afdeling.

Onze normen en waarden

Vertrouwen, integriteit en wederzijds respect.

Onze visie

Wij dragen bij aan het verkleinen van de voetafdruk op de aarde door het leveren van kwalitatief hoogwaardige, energie efficiënte en duurzame installaties op basis van natuurlijke koudemiddelen. Hiermee dragen wij bij aan het eetbaar maken en houden van voedsel én het koelen en verwarmen van industriële ruimtes.

Wij verlagen de operationele kosten voor de processen van onze klanten door met onze installaties het energiegebruik en onderhoud te minimaliseren.

In de praktijk:

UW WENS STAAT ALTIJD CENTRAAL

Dat betekent dat wij altijd een oplossing op maat formuleren.

ALTIJD VOOR U BEREIKBAAR

Door onze korte communicatielijnen spelen wij snel en efficiënt in op uw vragen en problemen. Wij verzorgen het hele traject, van ontwerp tot inbedrijfstelling.

WIJ BIEDEN ZEKERHEID

De Laat Koudetechniek is erkend door de NVKL en hanteert voor al haar leveringen en diensten in Nederland de NVKL-voorwaarden.
Wij werken uitsluitend met geschoold en vakkundig personeel. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze kennis up-to-date te houden en uit te breiden door middel van regelmatige bijscholingstrajecten.

MAXIMALE KWALITEIT VAN UW PRODUCTEN

Door het ontwerp en de montage van moderne koelinstallaties garanderen wij u een optimale kwaliteit van uw producten.

LAGERE LASTEN, LAGERE ONDERHOUDSKOSTEN EN MILIEUVRIENDELIJK OPLOSSINGEN

Afhankelijk van uw wensen ontwerpen wij een compleet systeem inclusief de procesregeling, waardoor voor u een aanzienlijk lager energieverbruik ontstaat. Wij adviseren u bovendien graag over de meest milieuverantwoorde koelmiddelen.

NAZORG

Onze servicedienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar. Door onze online support kunnen wij uw problemen in vele gevallen online oplossen.

Back To Top