skip to Main Content

Missie & Visie

Wij willen bijdragen aan een wereld, waarin versproducten duurzaam en correct geconsumeerd kunnen worden. Dit doen wij door een betrouwbare partner te zijn op het gebied van techniek, innovatie en kennis, zodat er een mooi product ontstaat waar een ieder voordeel van heeft.

Wij hechten veel waarde aan de samenwerking met de klant en helpen onze klant met het realiseren van zijn doelstellingen en daarmee zijn visie, zijn wensen, mogelijkheden en maatschappelijke ontwikkelingen. Een open communicatie staat daarom bij ons hoog in het vaandel!

Wij zoeken of ontwikkelen de oplossing die technisch en financieel het best bij onze klant past.

In de praktijk:

UW WENS STAAT ALTIJD CENTRAAL

Dat betekent dat wij altijd een oplossing op maat formuleren.

ALTIJD VOOR U BEREIKBAAR

Door onze korte communicatielijnen spelen wij snel en efficiënt in op uw vragen en problemen. Wij verzorgen het hele traject, van ontwerp tot inbedrijfstelling.

WIJ BIEDEN ZEKERHEID

De Laat Koudetechniek is erkend door de NVKL en hanteert voor al haar leveringen en diensten in Nederland de NVKL-voorwaarden.
Wij werken uitsluitend met geschoold en vakkundig personeel. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze kennis up-to-date te houden en uit te breiden door middel van regelmatige bijscholingstrajecten.

MAXIMALE KWALITEIT VAN UW PRODUCTEN

Door het ontwerp en de montage van moderne koelinstallaties garanderen wij u een optimale kwaliteit van uw producten.

LAGERE LASTEN, LAGERE ONDERHOUDSKOSTEN EN MILIEUVRIENDELIJK OPLOSSINGEN

Afhankelijk van uw wensen ontwerpen wij een compleet systeem inclusief de procesregeling, waardoor voor u een aanzienlijk lager energieverbruik ontstaat. Wij adviseren u bovendien graag over de meest milieuverantwoorde koelmiddelen.

NAZORG

Onze servicedienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar. Door onze online support kunnen wij uw problemen in vele gevallen online oplossen.

Back To Top