skip to Main Content

Koelcellen en vriescellen

Van distributiecentrum tot koelcellen in de detailhandel, van groot tot klein, van eenvoudig tot complex! Onze variaties op het gebied van koelen, vriezen of anderszins conditioneren kennen geen grenzen.

Altijd een individuele aanpak

Uiteenlopende bedrijven met verschillende producten vragen om een verschillende aanpak. In basis is elke koelingsbehoefte uniek.  Wij geloven daarom in een individuele aanpak en zoeken de uitvoering die het beste bij uw toepassing en wensen aansluit. Wij bieden een modulaire opbouw met de keuze uit bijvoorbeeld isolatiepanelen, deuren, koelinstallatie en/of besturing.

Al 35 jaar hebben wij lokale en internationale ervaring op het gebied van koelcellen, vriescellen, geconditioneerde ruimtes en invriestunnels. Zo hebben we in de zomer van 2020 een hypermoderne invriestunnel met ruimte voor maar liefst 400 pallets geplaatst in Oldenzaal. Ook voor ruimtes in ULO- uitvoering kunt u bij ons terecht. Deze bewaarmethode, waarbij zuurstof-, ethyleen- en CO2-gehaltes actief gestuurd kunnen worden, is zeer geschikt om de maximale kwaliteit van fruit te waarborgen.

Van distributiecentrum tot horeca, van gember tot vlees.

Wat voor product ook gekoeld, ingevroren of geconditioneerd bewaard moet worden, of het nu om een distributiecentrum of om een koelcel in een hotel gaat, wij hebben de oplossing!

U kunt ons vinden in o.a. farmaceutische industrie, vleesverwerkende industrie, veevoederhandel, AGF-handel, en nog veel meer.

Koelcellen: Goed voor het milieu en energiezuinig

De Laat hecht veel waarde aan het bijdragen aan een verlaging van de carbon footprint.

Om die reden maken wij gebruik van milieuvriendelijke koudemiddelen (CO2, NH3, propaan) en bij voorkeur energiezuinige installaties en/of ventilatoren. Aan geluid is ook gedacht. Is geluidsoverlast een issue, dan kunnen wij voorzien in geluidsarme installaties. Verder voldoen wij aan alle benodigde certificeringen en kwaliteitslabels.

Back To Top