skip to Main Content

Mogelijkheden

Zodra uw wensen en eisen duidelijk zijn, voorziet De Laat Koudetechniek in een helder voorstel met een gespecificeerd prijsoverzicht en houden wij contact om eventuele verfijningen aan te brengen. Daar waar de wensen niet te concretiseren zijn, kunnen wij u een op maat gemaakt voorstel doen.

Wij helpen u graag met (op maat gemaakte) rijpcellen, koelcellen, vriescellen, invriestunnels, geconditioneerde ruimtes, en airconditioning in uw zakelijke of privé-omgeving. Wij gaan iedere uitdaging samen met u aan. Weet u (nog) niet wat voor product u precies nodig heeft? Dan zorgen wij voor een passend advies. 

Hoe en waarvoor wij u ook van advies mogen dienen, voor De Laat Koudetechniek staan de volgende waarden altijd voorop:

  • Geen productverlies door betrouwbare en duurzame installaties;
  • laagste operationele kosten door toepassing energiezuinige componenten;
  • optimale kwaliteit van het product; qua fysiek, optiek en smaak;
  • verlagen carbon footprint door toepassing van milieuvriendelijke koudemiddelen;
  • duurzaamheid; onze systemen zijn voorbereid op toekomstige verpakkingen en kwaliteitseisen. Daarnaast is een upgrade van besturingssoftware mogelijk.

Na de installatie van uw koel-, rijp-, vriescel of airconditioning blijft De Laat Koudetechniek in beeld voor alle onderhoud en installatie. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken om alle storingen op te lossen. Een installatie van De Laat Koudetechniek betekent dus dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Met ruim 55 jaar aan ervaring in de koudetechniek kunt u uw koelcel, vriescel, rijpcel, of geconditioneerde ruimte met een gerust hart aan ons overlaten. En dat vinden we nog leuk ook!

 

Meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op via +31 (0)73 5990123 of info@delaat.nl. Wij helpen u graag!

 

Brigitte de Laat en Adriaan van Beek

Back To Top