skip to Main Content

Airco advies en installatie

’s Zomers te warm, ’s winters te koud? Dan is het tijd voor airconditioning. Wij zijn zowel gespecialiseerd in advies en installatie van complexe airco systemen, als enkele units. Al onze airconditioners kunnen niet alleen koelen, maar ook  milieuvriendelijk verwarmen.

Met een warmtepomp bent u in alle jaargetijden verzekerd van een optimaal woon-, werk- en/of leefklimaat.

Koelen en verwarmen: veilig tijdens corona?

Volgens het RIVM zijn ventilatiesystemen en airconditioners veilig om te blijven gebruiken, mits deze goed zijn onderhouden. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat deze kunnen zorgen voor een grotere kans op besmetting.

Wel is een goed onderhouden airco stukken veiliger dan het gebruik van een ventilator op kantoor, omdat deze virusdeeltjes verder kan verspreiden. Een decentraal aircosysteem gebaseerd op buitenlucht is het meest veilig. Deze zorgt voor maximale verse lucht, maar voorkomt dat lucht van de ene naar de andere ruimte wordt verplaatst.

Het RIVM adviseert daarom alleen een ventilator te gebruiken op kantoor wanneer geen andere verkoeling mogelijk is, zoals mechanische ventilatie en/of airconditioning. Gebruik je toch een ventilator op kantoor, zorg dan voor voldoende toestroom van verse lucht, door bijvoorbeeld een raam open te zetten.

Hoog comfort, lage kosten

Wij werken met gerenommeerde merken, zoals Toshiba en Daikin. Wij komen bij u op locatie om uw wensen en de situatie te bespreken. Een goede keuze kan alleen gemaakt worden wanneer er rekening met de omgevingsfactoren gehouden wordt. Zo is uw comfort gegarandeerd.

Onze airconditioners onderscheiden zich in laag energieverbruik en geluidsarme uitvoeringen. Zo kunt u op een gezonde en veilige manier productief aan de slag. 

De beste kantoortemperatuur ligt rond de 22 graden – maar verschilt per persoon, afhankelijk van kleding, lichaamsbouw, en activiteit. Zo produceren spieren meer warmte dan vet, waardoor vrouwen het vaak kouder hebben. De beste optie? Een wisselende temperatuur. Een airco waar de temperatuur meeloopt met de buitentemperatuur, ’s ochtends wat frisser en ’s middags wat warmer, zorgt voor de hoogste productiviteit.

Service en garantie – airco advies en installatie

Wij bieden een standaardgarantie van één jaar. In combinatie met een onderhoudscontract is in vele gevallen zelfs een fabrieksgarantie van 5 jaar van toepassing. Onze serviceafdeling is 24/7 bereikbaar.

Back To Top