skip to Main Content

Geconditioneerde ruimtes

Groot, klein, eenvoudig of complex, wij zoeken de uitvoering die het beste bij uw wensen aansluit.

Individuele aanpak

Eenvoudig of complex, De Laat heeft veel ervaring in het bouwen van geconditioneerde ruimtes om een totaaloplossing te kunnen bieden voor iedere specifieke koelingsbehoefte.

Verschillende producten vragen om een verschillende aanpak. Wij beseffen ons dat elk bedrijf anders is en een specifieke klimaatcontrole behoeft.

De Laat gelooft in een individuele aanpak en zoekt de uitvoering die het beste bij uw toepassing en wensen aansluit.

Toepassing

Door deze individuele en servicegerichte aanpak houdt u zelf de regie in handen. De Laat biedt een modulaire opbouw met de keuze uit bijvoorbeeld isolatiepanelen, deuren, koelinstallatie en/of besturing.

Ook voor ULO- uitvoering kunt u bij ons terecht. Deze bewaarmethode, waarbij zuurstof ethyleen en CO2 gehaltes actief gestuurd kunnen worden, is uitermate geschikt om de maximale kwaliteit van fruit te waarborgen. Ook voor vriescellen of invriestunnels bent u bij ons aan het juiste adres.

Gember

Gember wordt in vele keukens over de wereld graag als bijzondere smaakmaker gebruikt. Daarnaast vindt men gember in uiteenlopende vorm terug in frisdranken en cocktails. Bovendien worden er aan gember medicinale eigenschappen toegekend.

Het bewaren van de gemberwortels vraagt om specifieke condities.
De Laat komt hieraan tegemoet en kan speciale cellen voor het drogen van gember ontworpen.

Goed voor het milieu en energiezuinig

De Laat hecht veel waarde aan milieuvriendelijke oplossingen.

Om die reden maken wij gebruik van milieuvriendelijke koudemiddelen en bij voorkeur energiezuinige installaties en/of ventilatoren.Aan geluid is ook gedacht. Is geluidsoverlast een issue, dan kunnen wij voorzien in geluidsarme installaties.

Kortom, wat uw behoefte in koeltechniek ook is, De Laat richt zich op het vinden van een unieke koeltechnische oplossing die aansluit bij uw product en bedrijf.

Back To Top