skip to Main Content

Airconditioning

De Laat is specialist op het gebied van koelen, vriezen en conditioneren en marktleider op het gebied van rijpcellen voor bananen en ander exotisch fruit.

Koelen
èn verwarmen

Alle airconditioners van De Laat kunnen niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Een warmtepomp voorziet de ruimte van verwarming en koeling.

Warmtepompen zijn zeer betrouwbaar en milieuvriendelijk. De basis voor een optimaal woon-werk- en leefklimaat is volgens ons het juiste ontwerp en installatie van uw airconditioner.

Hoog comfort,
lage kosten

De Laat werkt met gerenommeerde merken zoals Toshiba en Daikin en met deze merken is uw comfort gegarandeerd. Onze airconditioners onderscheiden zich in laag energieverbruik. Het design is in volledige harmonie met de omgeving en de geluidsarme uitvoeringen maken met name de woonomgeving aangenamer.

Niet alleen voor u, maar ook voor uw omgeving. Kortom: hoger comfort, lagere lasten.

Service en garantie

Wij bieden standaard garantie en onze serviceafdeling is 24/7 bereikbaar. Of u nu een enkele wandunit (single split) in de woonkamer behoeft of een complex airconditioningsysteem voor uw kantoorpand (VRF-systeem): wij adviseren u graag.

Back To Top